Nieuws

(Bijgewerkt op 10-05-2022)

Weer bij Wantijpop in Dordrecht.

zaterdag 10 juni 2023 is het weer Wantijpop in het Wantijpark in Dordrecht. We zijn weer uitgenodigd om een aantal keer tussen de optredens door op het speciale kinderterrein poppenkastvoorstellingen te spelen. Poesie zal er vast ook weer bij zijn.

Kinderboekenweek 2023 Thema: Bij mij thuis.

Het thema voor de kinderboekenweek dit jaar: ‘Bij mij thuis‘ past heel mooi bij de voorstelling. Een thuis voor muis en het decor is een boekenkast. Ook 7 kikkertjes gaat over thuis zijn en komen.

Poppenkast Binnenwegplein heeft nieuwe dakbedekking na brand bij de buren. We zijn weer open voor het 44 e seizoen.

Na de brand bij onze buurman van Panini hebben we eindelijk weer stroom. De schade binnen wordt gerepareerd en de gemeente liet een aannemer kijken omdat we geen ongedierte meer onder het luik willen toelaten. Komende weken kunnen we een aantal nieuwe lampjes ophangen en de geluidsappartuur weer neerzetten instellen en alle coulisen weer aanbrengen.

Nieuwe website met dank aan Michiel Bos van de Toonwerkplaats.

Meer dan 40 jaar ervaring.

Poppentheater Jacobus Wieman speelt inmiddels meer dan 40 jaar professioneel poppenspel.

Poesie in Dordt.

In Dordrecht maakten Jacobus en Poesie de serie: Doorkijkjes, een kinderprogramma samen met Via Cultura. TV zender via internet. Nog te zien tussen de programma’s op b.v. Via Cultura youtube. Doorkijkjes nu ook te zien via RTV Dordt! We zijn aan het denken over een nieuw programma voor TV met het idee dat Poesie verbindt. Een programma met veel inclusie.Volg ons ook op Facebook: Poppentheater Jacobus Wieman

Nieuwe voorstelling.

Peter en de wolf

Net als een aantal collega’s al deed, gaat Koos het beroemde muziekstuk Peter en de wolf met poppen vertellen begeleidt door een echte pianist. Herman.

Later meer.

Speellijsten van de voorstellingen en lesbrieven en PR materiaal zijn te vinden op de website van: www.theaterbureaufrijns.nl